Количка

0 артикула

Намери продукти по

Цвят дрехи

Подкатегории

Цена

5лв. - 360лв.

Размер дреха

Цвят

Размер на маратонки - МЪЖЕ

Размер на маратонки - ЖЕНИ

Размер на маратонки - ДЕЦА

ASICS - колекция

ИЗБЕРИ РАЗМЕР

РАЗМЕР БУРЦОВКИ

Клин KHEALTH PINK

Клин KHEALTH BLACK

Горнище KHEALTH BLACK & PINK

PINK

WHITE

СПОРТНИ ОБЛЕКЛА

В онлайн магазина ни www.Khealth.eu имате възможност да разгледате, изберете и поръчате маратонки за различни видове спорт, както и подходяща екипировка, която да Ви дава нужния комфорт по време на тренировка." Animal Sana in Corpore Sano" или ASICS означава "Здрав дух в Здраво Тяло". Лидер в маратонките за бягане, най-добрите модели за Indoor спортове, като бадминтон и волейбол. Маратонките за тенис са предпочитани от спортисти доказали се в тениса, като Новак Джокович.

Спортен бранд ASICS

ASICS е един от най - технологичните спортни брандове, институтът в Кобе Япония е мястото, където се случват чудесата, а именно дизайн, разработване, тестове за създаването на най-меката, най-леката и най-комфортна маратонка. ASICS винаги са били и продължават да бъдат лидери в категория маратонки за бягане. Те от своя страна могат да бъдат маратонки за планинско бягане, голямо разнообразие на маратонки за бягане в градска среда върху асвалт, маратонки за бягане върху специализирана настилка за бегачи. ASCIS разработва и развива своите модели, като удобството се крие в гела, който е емблематичен за всички видове маратонки за спорт, както и при Lyfestyle моделите. Apparel или текстила на ASICS е също толкова разообразен, с модерен дизайн и технологии.

Гел Технологията на Спортните Облекла и Маратонки

Гел технологията е развита и приложена в тенис екипировката в зоните на изпотяване, които са различи при мъжете и жените, капсули с гел абсорбират влагата и предоставят нужният комфорт. Класическите модели, някои от които са на пазара от 20 години, ASICS произвежда и за най - малките, като при тях се запазват технологиите и иновациите. Детски маратонки за бягане, детски маратонки за тенис и волейбол са едни от най предпочитаните от малките ни клиенти. Клинове за бягане от стегната и еластична материя, атратктивен дизайн и цветове, осигуряващи нужният съпорт на различни мускилни зони взависимост от вида натоварване, екипировка за пиллатес, йога, фитнес и други тренировки. Колекциите са доплнени от всякакви предложения, като тениски, блузи с дълъг ръкав, спортни сутиени, чорапи за бягане, компресиращи чорапи, ветровки, якета, шапки и много други.

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 19
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»