Количка

0 артикула

Намери продукти по

Цвят дрехи

Цена

3лв. - 259лв.

Вкус

Разфасовка

Цвят

ASICS - колекция

Клин KHEALTH PINK

Клин KHEALTH BLACK

Горнище KHEALTH BLACK & PINK

PINK

WHITE

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

В Khealth, ние предлагаме на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки и продукти за възстановяване. Партньор на едни от най реномираните Европейски и Американски производители, вече над 15 години предагаме техни продукти на българския пазар . Суроватъчени изолат протеин, яйчени протеини, разстителени, казеинови, хидроизолатни протеини  и гейнъри. Комплексни аминокиселини, разклонена верига аминокиселини BCAA, таурин, глутамин, аргенин и  бета-аланин. В нашия електронен магазин имате възможност да изберете продукти за изгаряне на телесните мазнини, липотропен фетбърнър, термогенен фетбърнър, л-канитини, блокери и др. Витамини, мултивитамини, минерали и продукти за стави, допълват асортимента ни за здаве и тонус.

Професионалния екип на нашия онлайн спортен магазин е на разположение на всеки клиент на онлайн магазинът ни да получи нужната му консултация за хранителни добавки, изготвяне на индивидуални хранителни режими и тренировъчни програми, съобразени изцяло с желанията, възможносттите и крайната цел. Екип с над 15 годишен опит във фитнес тренировките, функционални и кондиционни тренировки, Crossfit и др. Разработване и тестване на множество хранителни режими за корекция на телесните мазнини, покачване на теглото, потдържане на перфектното съотношение на мускулна маса и мазнини.

Персонални хранителни режими и тренировъчни програми

Така желаната фит форма се постига с колабурация между балансирано хранене, пълноценна тренировка и употребата на правилните хранителни добавки и разбирасе със съпорт от маратонките и дрехите на ASICS, един от най-иновативните и бързо развиващи се спортни брандове.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 13
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»