Количка

0 артикула

Намери продукти по

Цвят дрехи

Цена

3лв. - 1390лв.

Цвят

ASICS - колекция

Клин KHEALTH PINK

Клин KHEALTH BLACK

Горнище KHEALTH BLACK & PINK

PINK

WHITE

Начало ФИТНЕС 22 продукт(и)

ФИТНЕС

Khealth предлага разнообразие на фитнес и кардио уреди. Кростренажори, велоергонометри, спининг байкове и бягъщи пътеки за домашно и професионално ползване. Комплексни фитнес уреди или така наречените Гладиатори, които са предпочитани за домашни условия, лежанки, лостове и тежести.

Кардио уреди

Пълноценната тренировка вкъщи вече е възможна с правилния избор, който можете да направите консултирайки се с нас на sales@keystylehop.com. Нашия онлайн магазин за спорт ви предоставя възможност да избирате уреди на различни производители доказали се във времето с качество и цена. Фитнес и кардио уреди, закупени от онлайн магазина ни www.khealth.eu и в търговският ни обект в Стара Загора, ул.Х.Д.Асенов 94 /к-с Форум/ получават гаранция и гаранционно обслужване една годи, като за изпълнение на гаранцията се обръщате към Нас, а не към фирма посредник. Доставките в гр.Стара Загора и региона са комплимент към нашите клиенти.

Мотивация, комфорт и актуален аутфит за вашата кардио или фитнес тренировка ще получите от колекциите ни за маратонки и дрехи на ASICS

 

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»