Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
BG
Вижте всички статии

KHEALT TEAM

KHEALT TEAM

KHealth – когато искрено вярваш в това, което правиш

KHealth не е просто бизнес. Това е идея, зад която е застанало цялото ни семейство – от най-малкия, до най-големия му член. Всички ние сме отдадени на нея и неуморно се грижим за развитието и реализацията и. Рядко се случва различни поколения да гледат в една посока, но при нас се получи. Ние сме Ивон, Селена, Кремена и Иван. Интересното при нас е, че всеки един се включи на различен етап, намери своето място в екипа и поставя нови предизвикателства. И така заедно вървим напред.

Първият камък постави Иван с магазин за спортни стоки, уреди и хранителни добавки. От начало се предлагаха различни брандове, но той не спира и до днес да проучва задълбочено всички продукти, за да отсее най-доброто за своите клиенти. Това, което днес ще намерите в магазина, е само от подбрани производители и с проверено качество. Той е и човекът, който ще ви консултира кои са най-подходящите за вас маратонки, ще съобрази не само дали ще тренирате на открито или закрито, но и дали съответстват на стойката и телосложението ви. Провежда индивидуални тренировки в зала, като обръща внимание и на възстановяването с подходящи за всеки един по отделно витамини и минерали. Следи работата на всеки един клиент до тогава, докато се убеди, че е способен сам да преценя правилно възможностите си и степента на натоварване, която може да поеме.

Когато в екипа се включи Кремена, магазинът доби по-голяма популярност. Тя пое инициативата да направи така, че това което правим и предлагаме да достигне до повече  и най-вече до правилните хора. Малко по-късно повечето активно спортуващи в града вече ползват нашите услуги, а стоките ни присъстват на всички спортни събития не само в Стара Загора, но и в други по-големи градове. Постепенно, след много натрупан опит, разпознахме бранда ASICS като съответстващ на търсените от нас качество и функционалност на моделите и станахме негов представител. Кремена е ангажирана с цялостаната организация, с тренировки и с реализацията на новите идеи.

Някак естествено голямата ни дъщеря Селена се насочи към леката атлетика и спортът започна да изпълва и нейното ежедневие. По нейно настояване създадохме интернет магазина на фирмата. Днес Сели е отговорна за рекламата, за снимките, участва в избора на платове и модели, а също така е и основен модел, представящ  дамската линия на спортните дрехи на бранда KHealth.

Името на бранда се появи след като интернет магазинът ни поиска да поставим своето лого. По време на консултации с дизайнер, разигравайки различни позиции на четири фигури, някак случайно, като повечето хубави неща, те се подреждиха така, че да образуват заключена в себе си буква К. Буквата е изключително подходяща – Кремена разпознава в нея началната буква на името си, а Иван – тази на фамилията си Колев. Геометричните фигури в логото не случайно са четири. Те символизират четирите важни компонента, около които семейството ни е обединило усилията си - правилно хранене, тренировки, възстановяване и подходяща спортна екипировка. Екипът ни е убеден, че тяхното единство е ключът към доброто здраве. Така се роди KHealth.

Пред най-сериозното предизвикателство до сега обаче ни изправи малката ни дъщеря Ивон със своя избор на спорт – художествена гимнастика. Чрез нея се сблъскахме с трудностите по намиране на качествено спортно облекло и най-вече такова с подходящ за малката гимнастичка размер. Постепенно узря идеята да създадем продукт, който едновременно да задоволява нуждите на децата – спортисти и да улеснява техните родители в избора. Спортната линия облекла на KHealth си постави амбициозната задача да произведе доказано качествени облекла на разумни цени. Всички детски дрехи първо се произвеждат като мостри, които Ивон лично тества по време на своите ежедневни тренировки. Така подбираме най-издръжливите платове, като проверката включва също и пране в домашни условия. Моделите и кройките се коригират така, че да осигуряват максимално удобство при спорт. Едва след това се пристъпва към производството на определена линия.

Днес Ивон и Селена са лицата, които демонстрират пред вас дрехите на бранда на родителите си, а той вече е избран за официалните облекла на няколко спортни клуба по художествена гимнастика в страната, един клуб по фигурно пързаляне, а съвсем скоро и на клуб по борба.

KHealth е пример за това, че обединението зад една добра идея и всеотдайната работа на всеки един от екипа, водят до успех, израстване и завоюване на нови територии. А най-голямото удовлетворение за нас четиримата в този усмихнат и сработен екип е, че сме полезни на хората. За нас спортът е начин на живот и го живеем с много страст и отдаденост!


 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари