Количка

0 артикула

Категории

Намери продукти по

Цвят дрехи

Цена

3лв. - 220лв.

Разфасовка

Capsules

Цвят

  • Черен
  • Розов
  • Кристал

ASICS - колекция

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

В Khealth, ние предлагаме на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки и продукти за възстановяване. Партньор на едни от най реномираните Европейски и Американски производители, вече над 15 години предагаме техни продукти на българския пазар . Суроватъчени изолат протеин, яйчени протеини, разстителени, казеинови, хидроизолатни протеини  и гейнъри. Комплексни аминокиселини, разклонена верига аминокиселини BCAA, таурин, глутамин, аргенин и  бета-аланин. В нашия електронен магазин имате възможност да изберете продукти за изгаряне на телесните мазнини, липотропен фетбърнър, термогенен фетбърнър, л-канитини, блокери и др. Витамини, мултивитамини, минерали и продукти за стави, допълват асортимента ни за здаве и тонус.

Професионалния екип на нашия онлайн спортен магазин е на разположение на всеки клиент на онлайн магазинът ни да получи нужната му консултация за хранителни добавки, изготвяне на индивидуални хранителни режими и тренировъчни програми, съобразени изцяло с желанията, възможносттите и крайната цел. Екип с над 15 годишен опит във фитнес тренировките, функционални и кондиционни тренировки, Crossfit и др. Разработване и тестване на множество хранителни режими за корекция на телесните мазнини, покачване на теглото, потдържане на перфектното съотношение на мускулна маса и мазнини.

Персонални хранителни режими и тренировъчни програми

Така желаната фит форма се постига с колабурация между балансирано хранене, пълноценна тренировка и употребата на правилните хранителни добавки и разбирасе със съпорт от маратонките и дрехите на ASICS, един от най-иновативните и бързо развиващи се спортни брандове.

АРГЕНИН / L-ARGININE е една от най - често срещаните аминокиселини в природата. Аргенинът е незаменима аминокиселина в зависимост от здравословното състояние и етапа на развитие на човека. Той е донор и естествен преносителна азот в кръвта.
 

АРГЕНИН / L-ARGININE (3)

Глутаминът е аминокиселина, която не е незаменима, освен при случаи на усилени физически натоварвани или стомашно-чревни проблеми.
 

ГЛУТАМИН / L-GLUTAMINE (4)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 11
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»